Ladies of Books

Toegegeven, de titel van deze blog klinkt niet zo swingend als bijvoorbeeld de Ladies of Soul, maar toch doe ik een poging om te laten zien hoeveel bezieling en passie er schuilgaat achter een aantal schrijfsters waarmee ik bevriend ben.

Eigenlijk ben ik vooral bevriend met vrouwelijke auteurs en de meeste daarvan heb ik nog niet eens echt ontmoet. Wat me opvalt is dat het meteen klikt en we allemaal elkaar willen helpen in de “boze boekenwereld”. We steunen elkaar bij afgewezen manuscripten, geven adviezen over welke uitgever cool is en welke niet en we lezen elkaars stukken en zwijmelen dan wel huiveren mee.

In deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn schrijfvriendinnen en deze week staat in de spotlight Aline van Wijnen. Haar heb ik nog nooit ontmoet, maar zij is de meest toegewijde lezeres van mijn thriller in wording Julia & Julia. Ik geniet van haar commentaar en ze zorgt ervoor dat ik verder schrijf. Naast mee-lezer is ze zelf auteur van twee boeken: Halsoverkop en nu recent verschenen: Liefde met Gebruiksaanwijzing. Aline en ik schrijven beiden bij uitgeverij Zomer & Keuning en zijn fan van onze “manager” daar Monique Boltje!

Aline is net zo leuk als haar boeken, ze heeft iets! Ze is gewoon ontzettend lief en knus. Je krijgt zin in wijn wanneer je iets van haar leest of met haar praat.

Dus wil je wegzwijmelen en heb je zin in een wijntje; lees vooral de boeken van Aline. Daarnaast volg haar op Facebook, want daar is ze ook super gezellig!

Zijn jullie benieuwd wie er nog meer hier in de spotlights komt?

Kyra Rutgers, Tamara Geraeds, Tamara Haagmans, Maria Genova en Mirjam Hildebrands….and many more to follow! Dit zijn in ieder geval nu mijn toppertjes!

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.