Ladies of Books: Kyra Rutgers

Kyra…

Ik leerde haar kennen via Facebook en na een paar chatberichten over en weer hebben we met elkaar gebeld. Het klikte meteen. Een vrouw met een enorme drive en passie voor het schrijven van boeken. Nou, daar vonden we elkaar! Nu delen we ideeën met elkaar, geven elkaar tips en juichen met elkaar mee wanneer de een of de ander nieuws heeft.

Maar Kyra is veel meer dan dat. Ze is een vrouw met een mooie uitstraling, ze is zacht en stoer tegelijk. Ze weet precies wat ze wil en ook hoe ze daar bij dat doel moet komen. Een zwak voor dieren heeft ze, wat hebben we genoten van haar column’s in de Flair. Ze heeft een aantal mooie boeken op haar naam en er gaat nog veel meer van haar verschijnen.

En wat nog leuker is; we gaan samen een boek schrijven. Ik verheug me enorm op dit proces en zal echt uitkijken naar het moment waarop we het samen gaan signeren!

Lieve Kyra, bedankt dat ik je heb mogen leren kennen en dat ik je avontuur mag volgen. Bedankt voor alles wat jij voor mij doet!

 

 

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.