The days after

Het is dinsdag vandaag. Twee dagen na de boeklancering.

Wat heb ik genoten! Ja, ik was snotverkouden en met een tas vol zakdoekjes was ik op weg naar de Bruna. Eenmaal daar nam een enorme warmte me over en had ik weer energie voor tien. Wat heerlijk om al die lieve mensen te zien binnenkomen met bloemen en vooral mooie woorden.

Mijn vrienden, vriendinnen en familie en lieve collega’s waren aanwezig om te luisteren naar de vragen van moderator Peter Bernsen aan mij over mijn schrijfproces. En toen mocht ik het eerste exemplaar uitreiken aan wethouder Geert Gabriels, ik stond te popelen om hem het boek te geven. Maar voordat ik dicht mocht doen, heeft hij mij zo ontzettend in het zonnetje gezet met zijn lovende woorden. Dat deed me echt heel erg veel! Klik hier voor een foto-impressie. Ook kun je kijken en luisteren naar deze video impressie.

Mijn vriendin Marlou heeft een stukje voorgelezen uit Muurbloem. En de oplettende lezer van druk 1 gaat zien dat Marlou nog steeds aanwezig is in mijn boek. Heerlijke drukfout, die er snel uit moet natuurlijk!!!!

Daarna was het woord aan Patrick Haagmans. Acteur en filmmaker. We gaan het meemaken: de verfilming van Muurbloem. Maar daar gaat tijd in zitten en vooral bloed, zweet en tranen om de film te realiseren. Er is namelijk wel geld voor nodig. Een avontuur op zich! Ik ben er klaar voor.

Maar nu…nu geniet ik na van de bloemen in mijn huis, van Muurbloem op de plank, van de lieve woorden die ik meeneem in mijn hart. Ik kijk gespannen uit naar de eerste reacties! (zenuwslopend is dat) En nu? Nu ga ik verder schrijven aan mijn nieuwe boek, want ook daar nadert de ontknoping!

Reacties (1)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.