Hoe het voelt?

In mij roept een verhaal om geschreven te worden. En nu dit verlangen eenmaal is aangewakkerd, wil ik schrijven. Mijn nieuwe boek: De Fabrikant, trekt aan me. Maar dat doen mijn kinderen ook, net zoals de wasmand….

Het is zaterdagavond, familie-avondje. We gaan film kijken. In mijn hoofd speelt mijn eigen film zich af.

Nu net heb ik even tijd voor mezelf genomen om aan de redactie van Julia & Julia te werken, want ja, dit verhaal moet ook af. De redactie is gedaan door een geweldige vrouw en ik werk stuk voor stuk haar opmerkingen en aanwijzingen af. Het verhaal groeit en ik zie het echt beter worden. Ik zit er weer helemaal in en ik krijg er zelfs de bibbers van.

Ik snak naar een dag om te kunnen schrijven! Het moet eruit!

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.