In de hitlijsten blijven staan!

Je moet er iets voor doen! Net zoals zangers op de radio moeten blijven komen, willen ze mee blijven tellen in alle hitlijsten, zo geldt dit voor auteurs ook. Er zijn verschillende lijstjes waarin boeken gerankt worden en ik heb er nu 1 lijst uitgekozen waar ik gewoon zichtbaar wil blijven met mijn boek Nooit meer Bang! Ik weet niet precies hoe de ranking werkt: https://www.hebban.nl/feelgood-boeken-populair en welke algoritmes erachter zitten, maar ik weet wel dat het nodig is dat mijn boek bekeken blijft worden, dat het boek sterren en recensies krijgt. Alleen op die manier blijf je in the picture!

Feelgood | De populairste boeken van dit moment

De populairste boeken volgens de lezers op Hebban in de categorie Feelgood. Onder deze rubriek vallen onder andere chicklits en romantische boeken.

Tsja, ik wil nog een tijd genieten van dit moment!

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.