De Boekenjutter

Gisteren mijn Boekenjutters pagina gelanceerd op Facebook. Het idee speelde al een lange tijd in mijn hoofd en gisteren de stoute schoenen aangetrokken. Geïnspireerd door het boek Pay it forward en het idee erachter alsmede mijn liefde voor ouderwetse brieven en kaarten heb ik dit project opgezet. Wat is het idee erachter? We laten de liefde voor lezen en boeken bloeien, een soort ketting-boeken-brief. Je moet er net even meer moeite voor doen dan een simpele like op Facebook, je moet namelijk het boek fysiek gaan doorsturen aan iemand anders. Iemand die je waarschijnlijk niet kent, maar waar je misschien daarna wel leesvrienden gaat worden…..Verder laat jij je leeservaringen achter in het boek (ja, je mag er zelfs in schrijven en in tekenen) en als klap op de vuurpijl stuur jij de auteur van het boek een leuk kaartje of schrijf je een brief met daarin je leeservaringen (recensie). Leuk of niet?

Wil je meer weten over dit project ga dan naar de Facebookpagina van de Boekenjutter.

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.