De tijd vliegt

Mijn website was stuk. En nu probeer ik er weer iets van te maken. Eigenlijk ben ik best wel trots om al mijn boeken hier bij elkaar te zien. Geen idee welke boeken er nog bij gaan komen. De Straat van Kaat zal dit jaar verschijnen en daarna zien we wel weer. Ik hoop echt dat de Straat van Kaat veel lezers zal bereiken; de personages zijn echt heel erg leuk en echt geworden. Vind ik.

Ik ben in het geniep wel begonnen aan een nieuw verhaal en daarvan heb ik net hoofdstuk 1 naar mijn meelezers gestuurd…altijd spannend.

Mijn lichaam heeft de laatste tijd wat kuren en af en toe valt mijn schouder er van ellende bijna af waardoor ik niet meer kon schrijven. En weet je? Niet schrijven is een straf. Schrijven is een deel van mij.

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.