Cliffhangertje

lieve mensen, ik neem jullie mee in de fase van mijn schrijfproces waar ik nu in ronddool.

Mijn boek Julia & Julia is bijna af en ik heb daar opeens erg veel moeite mee. Aan de ene kant wil ik verder schrijven, weten wat er gaat gebeuren (want nee, dat weet ik nu nog niet), maar aan de andere kant wil ik geen afscheid nemen van dit boek.

Dit boek is voor mij heel speciaal aan het worden. De eerste keer dat ik een stukje echt herschreven heb en ook echt mijn tanden in heb moeten zetten. De eerste keer dat er zoveel verhaallijnen bij elkaar gaan komen en het echt wel ingewikkeld is. De eerste keer dat het volgens mij echt van begin tot het einde spannend is. De eerste keer dat er zoveel geweld en nare dingen gebeuren dat ik er zelf misselijk van ben geworden. De eerste keer dat er bovennatuurlijke dingen lijken te gebeuren. Ja, poehee…..

Dus, ik ben er bijna.

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.