Een nieuw plan!

Hoe ontstaat zoiets? Een nieuw plan? Of beter gezegd: hoe stort ik me weer in een avontuur.

De legendarische chatsessie van gisterenavond ga ik goed bewaren en later als we samen beroemd zijn zullen we ‘m delen.

De  “we” in de dit verhaal laat ik nog even geheim. Het is in ieder geval een zij. Een auteur waarmee ik binnen een paar zinnen meteen op hetzelfde level zat. Een auteur waarmee ik binnen een half uur een compleet boek heb uitgedacht, compleet met titel en namen voor de personages. We konden het voelen: het verhaal. We zijn het eens over de ingrediënten en hebben zin in deze onderneming.

Deze nacht kon ik amper slapen. Ik kon voor het eerst uitleggen aan Leo hoe mijn hoofd werkt: ‘ik zie een fragment voor me, twee zinnen zijn het eigenlijk, en daarom valt het hele verhaal als puzzelstukje in elkaar. Snap je dat?’

Hij knikte ja. ‘Ik denk het wel…’

Zijn opmerking daarna was ook wel treffend: ‘Maar dan ben je nu dus met drie boeken tegelijk bezig. Ik kan je niet meer bijhouden….’

Afbeeldingsresultaat voor writing together

Reacties (1)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.