Een ontmoeting?

Je verhaal raakt me diep: mijn boek is fictie, jij leeft de werkelijkheid…

Ik schreef al eerder over mijn boek Nooit meer Bang en wat ik daar bij voel. Heel graag wil ik een deel van de verkoop doneren aan een van de slachtoffers van de vreselijke aanslag van 22 maart 2016 in Brussel.

Inmiddels heb ik ook echt contact met deze dame. Ze heeft me uitgenodigd om haar te komen bezoeken. Dit ga ik zeker doen. Voor nu stuur ik haar mijn manuscript toe, ze wil het graag lezen.

Ik vind het ontzettend spannend en eng. Haar oordeel is me heel veel waard en ik hoop haar zeker geen pijn te doen met mijn fantasie verhaal. Ik hoop dat ze een voorbeeld wil zijn voor al die (met name ) vrouwen waarvoor ik Nooit Meer Bang geschreven heb: geef nooit op.

Voor nu ben ik in afwachting op wat komen gaat. Ik ben resoluut in mijn plannen: ik wil iets voor deze dame in Brussel betekenen.

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.