Het gaat om meer…

De boeklancering van Nooit meer Bang komt dichterbij.

De redactie van het boek is klaar, het is nu naar de zetter om daarna de drukproef goed te keuren.

En dan besef ik dit; het gaat niet meer om het boek. Het gaat om meer. Ik schreef dit boek na de aanslag in Brussel op 22 maart 2016. Ik was in Brussel maar nooit in gevaar. Ik voelde wel de angst van de stad. Karen stond in de rij om het vliegtuig te nemen naar haar broer. Ze is daar nooit gekomen.

Doe me een plezier en kijk naar deze video. Kijk niet weg. En voel wat je voelt.

Karen zegt; ik zou mijn oude leven weer terug willen hebben als personal trainer. Haar vader hoor je vertellen over hoe Karen iedereen inspireert, haar kracht, haar doorzettingsvermogen en haar wil om te leven.

Volgens mij is ze nog steeds een personal trainer. Mij heeft ze echt enorm geraakt en eigenlijk ben ik voor het eerst echt zonder woorden.

Op dit moment leest Karen mijn boek en dat is enorm spannend voor me. Ik wil haar op geen enkele manier pijn doen met mijn fictieve verhaal. Zij leeft de werkelijkheid, zoals ik al eerder zei. Ik hoop dat mijn boek ontzettend vaak verkocht gaat worden zodat dit verhaal Karen kan helpen in de enorme kosten die op haar en haar familie afkomen.

Doneren kan nu ook al!

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.