Chocotof avontuur!

Ik heb mezelf vorige week iets voorgenomen, ik ga een deal sluiten met Chocotof en het mooie boek van Aline van Wijnen: Liefde met Gebruiksaanwijzing.

Waarom? Omdat: she needs a break! (ik weet even geen juiste Nederlandse term hiervoor en bovendien blijf ik zo in chocoladesfeer)

Waarom breekt de een door als schrijver en de ander niet? Ik denk dat het alles te maken heeft met geluk. Een tipping point: op het juiste moment door de juiste persoon gelezen worden die dan met jouw boek aan de haal gaat.

Ik las Aline’s boek en vond het bijzonder dat ze me na 6 bladzijden naar de winkel heeft laten rennen om een zak chocotofs te halen. Gewapend met die zak heerlijke plak chocolade, een kop thee en een dekentje op de bank, heb ik haar boek verslonden. Bij de laatste bladzijde was mijn zak leeg. Wonder boven wonder kwam ik de dag erna toch nog door de tandartskeuring heen.

Maar goed, ik dacht dus: zou Chocotof weten van deze geniale reclamestunt van Aline? Ik ben gaan bellen en het was een interessante verkenning in chocoladeland. Allereerst hebben ze het meeste irritante liedje ever! Echt! Geen levenslijn tussendoor die aangeeft hoe lang je het gekrijs nog moet aanhoren, nee, gewoon blijven wachten totdat:

a. de verbinding verbroken wordt

b.  er iemand opneemt en je doorverwijst

Bij beiden opties moet je dus opnieuw gaan bellen en dan val je in de herhaling zoals hierboven.

Lang verhaal kort: de doorverwijzers waren laaiend enthousiast over mijn verhaal. Nou, niet mijn verhaal, maar het boek Liefde met Gebruiksaanwijzing. Een van de dames zei: normaal zou ik je niet doorverwijzen, maar dit klinkt zo leuk, hier heb je het nummer!

(overigens, heb ik niet alleen gebeld, maar ook mailtjes gestuurd, tweets en FB berichten aan ze gericht)

Vandaag gebeld met België. Ik kreeg een Engelssprekende vrouw aan de lijn en ik kwam niet meer op het woord Gebruiksaanwijzing en kon mijn email adres niet spellen. Oh, zegt ze: we kunnen ook Nederlands spreken. Ze gaf aan dat ze te klein zijn om allerlei acties op te zetten, maaaaaar ze zou me een mailadres sturen van iemand die misschien (MISSCHIEN) zou kunnen helpen. Het mailadres heb ik nog niet binnen. Morgen probeer ik het opnieuw.

Maar wellicht willen jullie mij ook helpen? Zullen we deze leuke schrijfster eens in het zonnetje zetten? Stuur me vooral een berichtje met een leuk idee!

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.