Een cadeautje

Ik ontving een cadeautje: de woorden van een lezeres. Haar leeservaring van Muurbloem. En het deed me wel iets. Hoe bijzonder is het om te dat ik een van haar favoriete auteurs ben!? Het blijft onwerkelijk af en toe om te zien dat er echt mensen zijn die gewoon mijn boeken lezen en recenseren. Voor mij voelt een recensie als applaus en ik neem het dankbaar in ontvangst.

Antoinette (40):  Ik heb van Gaby Rasters haar trilogie mogen lezen en vond haar schrijfwijze geweldig. Gaby weet haar boeken zo te schrijven dat je denkt zelf de hoofdpersoon te zijn. Zo verwerkt ze geregeld mail of app in haar mail die van jezelf kunnen zijn.

Toen ik las dat ze een nieuw stand-alone had uitgebracht, wilde ik deze graag lezen. Wat een boek heeft Gaby weer weten te schrijven. Het gemak waarmee ze schrijft en hierin Social media verwerkt is echt geweldig. Haar boeken lezen als een trein en zijn echt te snel uit.

Ze heeft de hoofdpersonen goed uitgewerkt waardoor ik continu in het verhaal mee leef.  De gebeurtenissen in het leven van de hoofdpersonen kan het leven van iedereen zijn. Het is gewoon een doorsnee verhaal wat haar boeken sterk maken.

Gaby is een auteur van Nederlandse bodem die echt meer in de picture gezet mag worden. Ze is voor mij een van mijn favoriete Nederlandse auteurs. Het einde zag ik aan komen maar desondanks klopte het bij de afronding van het geheel. Ik hoop dat Gaby nog veel boeken gaat schrijven. 

Reacties (3)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.