nominaties!

Ik schaam me een beetje hoor. Sinds december zijn alle lijstjes en nominaties losgebarsten. Natuurlijk zou ik heel graag een keer winnen met een van mijn boeken. En ja, ik probeer zoveel mogelijk stemmen te verkrijgen, maar besef dat mijn publiek en vrienden er nu vast ook moe van worden.

Ik sta voor twee nominaties aan de lat.

Het is een eer om mee te dingen naar de prijs van de beste vrouwenthriller 2017. Kijk maar: http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekvanhetjaar

Jouw stem is dan ook meer dan welkom!

Voor een van de andere mooie prijzen sta ik nu zelfs in de shortlist en dat is natuurlijk alweer een stap dichterbij mijn droom. Ik hoop dat je stemt en niet helemaal doodmoe van me bent geworden nu! :-0

 

En hier is de shortlist voor de eerste Publieksprijs van De Perfecte Buren! Het is tijd voor de finale!Stem hier op…

Geplaatst door Leesclub van lettervreters De perfecte buren op maandag 8 januari 2018

 

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.