Het leven

 

Wat een fijn gevoel, iemand naast je op de bank. Iemand om lief en leed mee te delen. Je rare dromen en je wilde ideeën. Iemand om stukjes van het boek aan te laten lezen, iemand die dan zegt: ja, het leest goed…..maar aan mij heb je verder niks hè.

De laatste tijd staat het schrijven op een lager pitje, omdat het leven om me heen zo leuk en geweldig is. Ik verlies mezelf tegenwoordig in het leven: ja, ik ben happy. Toch kriebelt het weer: twee boeken om af te maken. Een boek met een heel zwaar thema en ik merk dat ik daar maar kleine stukjes steeds van op papier kan zetten omdat het me te veel raakt, te zwaar is en te gruwelijk. Dat andere boek is leuk en ik verheug me erop om ermee verder te gaan. Net afgesproken met mijn lief dat ik in Lissabon het laatste hoofdstuk zal gaan schrijven en daar heb ik echt zoveel zin in!

 

Reacties (1)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.