Gefaald of niet?

Nee, het is niet gelukt om elke dag een blogje te schrijven over mijn schrijfwerk.

Waarom niet? Tsja, ik kan niet alles. De kinderen en school vragen veel tijd en terechte aandacht. Mijn werk natuurlijk ook. En eerlijk is eerlijk: wanneer de kids slapen ben ik eigenlijk best wel moe. Tel daarbij een slechte rug en nek en je weet hoe laat het is.

Die nek speelt mij echt parten, futloos en echt elke dag een gevecht om weer zo pijnvrij mogelijk de dag door te komen. Een streep door het bloggen heen gezet dus. De cover voor het boek: hou me vast zoals ik was is nu bijna echt klaar. Mooi, mooi en nog eens mooi.

De recensies voor het boek De Lissabon Brieven zijn geweldig. Ze halen me echt door een dipje heen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze recensie. Een kunstwerkje!

Op Facebook en andere kanalen lopen allerlei leuke en gave winacties rondom mijn aanstaande verjaardag, ook gezellig! Daarnaast heeft Irene Moors op Nooit  meer Bang gestemd voor de publieksprijs van de Valentijnsprijs, zeer zeker een opsteker voor mij.

Net heb ik mezelf getrakteerd op een work in progress omslag voor het boek Hemelse Modder. Waarom? Omdat het kan en het mij een goed gevoel geeft om naar een voorlopig plaatje van een cover te kijken, haha. Nu heb ik wel zelf zin in chocolade gekregen.

Ik vraag het me af, heb ik gefaald nu ik niet meer elke dag blog of heb ik mezelf een cadeau gedaan?

 

 

Reacties (3)

  1. Danielle 6 februari 2019 op 16:16

    Je hebt zeker niet gefaald. Integendeel, je moet af en toe ook eens stoppen en op adem komen. Je kan niet blijven doorhollen. Je mag genieten van je man en je kinderen. Wij zien wel wanneer je boek uitkomt. Dat zal je ons zeker laten weten. Veel goeie moed en sterkte met de nek.

  2. Jan van der Poel 6 februari 2019 op 22:28

    Ik vind niet dat je gefaald hebt, Gaby. Je hebt je prioriteiten nog eens op een rijtje gezet en nieuwe keuzes gemaakt. Soms is dat nodig om te voorkomen dat je er uiteindelijk voor niemand meer kunt zijn.

  3. Herby 7 februari 2019 op 19:30

    Elke keer dat je faalt is dat een contrapunt ten opzichte van al die keren dat je slaagt. Ze geven kleur en diepte aan de successen. Dat de laatsten bij je mogen overheersen!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.