Bij jou ben ik echt

Vanaf januari is mijn nieuwste roman te lezen: Bij jou ben ik echt

Voor dit boek heb ik gevochten en gestreden en het gaat er komen. Ik neem jullie mee in mijn reis voor dit verhaal.

Toen ik in 2015 op puppy cursus ging met mijn golden retriever leerde ik de Samojeed hond Benigno kennen. Ik vond de hond en zijn naam prachtig en schreef zijn naam op in mijn schriftje. Ik had er meteen een verhaal bij….en verhaal dat pas in 2023 gaat uitkomen. ik liet het liggen en rusten en toen ik een contract kreeg bij een nieuwe uitgever kwam het verhaal weer tot leven. in een achterlijk tempo (2 maanden!) schreef ik een roman van 80.000 woorden. Moe maar voldaan ben ik. En nu afwachten op dat wat komen gaat: het herschrijven, het juichen bij het zien van de cover en het verschijnen van het boek in januari 2023 als exclusive bij Bookchoice en daarna is het te lezen en te luisteren voor iedereen! Ik kan niet wachten!!

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.