Power Yoga

Mijn radicale ik en ik zijn nog steeds aan het knokken met een enorme verkoudheid. Bweh! Dat neemt niet weg dat ik goed bezig ben. (Ja, ik zeg het gewoon zelf!).

Gisterenavond de yoga-mat uitgerold en aan de slag gegaan. De 30 dagen Yoga challenge samen met mijn jongste dochter. Het was eigenlijk echt heel erg speciaal. Zij zo lenig en ik zo krakkemikkig. Het was prachtig om haar zo te zien. En ik heb gewoon echt meegedaan, iets minder ver doorgebogen enzo, maar toch, ik was best even blij met mezelf. Af en toe raakten onze handen elkaar aan en dat waren mooie momenten.

Nu nog even wat boekennieuws. De voorbereidingen voor de lancering van Nooit meer Bang zijn in volle gang. Zo heeft een lieve vriendin van me toegezegd om de avond aan elkaar te praten! Ook heb ik een andere vriendin gepolst of ze een heel mooi lied wil gaan zingen die avond en ze gaat verkennen wat er mogelijk is met haar zanggroep. Had ik al gezegd dat ik ook zelf een lied geschreven heb? Nou, dat heb ik. Mijn getalenteerde buurman gaat er de muziek onder zetten en dan kunnen we het hopelijk opnemen in de studio van een andere lieve vriend van me en uiteindelijk gaat het dan 8 maart gezongen worden! Mijn oudste dochter gaat erover nadenken om die avond ook iets voor te lezen!!!! En de rest is allemaal nog een verrassing.

Reacties (0)

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht.